Adres atelier:

Koninginneweg 126,

3262 JD, Oud-Beijerland
unit 9.

openingstijden:

op afspraak

Alle beschikbare werken op deze website zijn te koop of te huur. Neem gerust Contact op voor een afsprak in atelier, voor bezichtiging, meer informatie en mogelijkheden.

informatie en mogelijkheden


LET OP IVM COVID-19, is een bezoek aan het atelier alleen op afspraak.


Geboren en getogen in Iran. ben ik in 1994 naar Nederland gekomen. met een beetje fotografie in mijn rugzak, heb ik film en theater design gestudeerd aan Gerriet rietveld Academie en afgestudeerd als artdirector. In 2012 heb ik een opleiding kunst en ondernemerschap gedaan. sindsdien ook betrokken bij werkmaatschappij, de werkelijkheid en atelier "De Kleine vis" in Rotterdam. Ben op dit moment ook de workshopleider in "open atelier" AZC Katwijk..

"een beetje fotografie in mijn rugzak, heb ik film en theater design gestudeerd aan Gerriet rietveld Academie.?"

| | | |-|-| NOTE, instead of under it.|


Wie ben ik. Wat doe ik.

Markdown Monster icon

Geboren en getogen in Iran. ben ik in 1994 naar Nederland gekomen. met een beetje fotografie in mijn rugzak, heb ik film en theater design gestudeerd aan Gerriet rietveld Academie en afgestudeerd als artdirector. Gespecialiseerd in "Community art". Dat wil zeggen dat ik graag met een groep mensen aan de slag ga om samen een kunstwerk te maken. Kunst is voor mij geen doel, maar een middel en gereedschap waar ik vaak in verschillende workshops inzet om een andere doel te bereiken. meer over workshops

Als kunstenaar ben je betrokken in culturele landschaap in je omgeving. Deze visie neem ik altijd mee naar mijn autonoom werk. Toegankelijkheid is in mijn werk een belangrijke element en ik besteed tijd aan mijn inspiratie, de verhaal en het proces. Dat is de ziel van mijn werk.

Alle beschikbare werken op deze website zijn te koop of te huur. Neem gerust Contact op voor een afsprak in atelier, voor bezichtiging, meer informatie en mogelijkheden.

informatie en mogelijkheden